Bartłomiej Pawlikowski

Historia

Szef kuchni restauracji “Kniejówka” Zdobywca tytułu mistrza Polski w dziczyźnie 2024r. memoriał im. Mariana Tarnawskiego. Wraz z młodzieżową kadrą kulinarną Polski osskic, którą kierował Kurt Scheller - zdobycie brązowego medalu na olimpiadzie kulinarnej w Erfurcie. Laureat takich konkursów jak “Zgotuj sobie sukces” 2010r. III miejsce. 2011r. II miejsce i nagroda specjalna jury degustacyjnego. Kulinarny talent “Roberta Sowy” 2012r. II miejsce. l’art de la cuisine martell 2013r. III miejsce. Kulinarny rajd mistrzów 2014r. i miejsce. Dwukrotny finalista kulinarnego pucharu Polski.

Kontakt

Historia

Szef kuchni restauracji “Kniejówka” Zdobywca tytułu mistrza Polski w dziczyźnie 2024r. memoriał im. Mariana Tarnawskiego. Wraz z młodzieżową kadrą kulinarną Polski osskic, którą kierował Kurt Scheller - zdobycie brązowego medalu na olimpiadzie kulinarnej w Erfurcie. Laureat takich konkursów jak “Zgotuj sobie sukces” 2010r. III miejsce. 2011r. II miejsce i nagroda specjalna jury degustacyjnego. Kulinarny talent “Roberta Sowy” 2012r. II miejsce. l’art de la cuisine martell 2013r. III miejsce. Kulinarny rajd mistrzów 2014r. i miejsce. Dwukrotny finalista kulinarnego pucharu Polski.

Kontakt

Specjalności